Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Supergott och går fort i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda en marinad av soya, vinäger, vitlök och persilja. Lägg i kycklingfilérna (helst dagen innan). Tag upp filéerna och lägg i en eldfast form (spara marinaden).
  2. Blanda grädde, creme fraiche och marinad och slå över filéerna. (själv brukar jag ha mer grädde och creme fraiche än vad som anges i receptet). Gratinera i 200 gr i 25-30 min.
  3. Servera med ris eller pressad potatis
  4. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Runan 11 november 2008

    Hej! Jag lagade till din gratinerade kycklingfile´ på Fars dag. Den smakade mycket gott, tyckte vi alla. Kommer helt klart att göra om det igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.