Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad landgång med kryddig köttfärsröra

 
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Gott med en kall öl till

Ingredienser

Instruktioner

Bred smör på bröden. Skiva tomater och lägg på dem. Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i marg i en stekpanna.Tillsätt köttfärsen bryn och rör om så att färsen blir grynig. Tillsätt ansjovisen med spad. Häll på chilisåsen och vatten. Låt röran puttra några minuter. Smaka av röran, den ska vara ganska kryddstark. Bred ut köttröran på bröden. Tillred såsen enligt beskrivningen på påsen. Sätt ugnen på 250 grader . Häll på såsen, strö på riven ost. Gratinera landgångarna ca 10 minuter Lägg ev. upp smörgåsen på en skärbräda och skär upp i lagom stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.