Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravlaxtartar med senaps och tabascosås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gravlaxtartar med en sås med lite extra fart till. Svenskt och spännande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Plocka bort gamla kryddor från laxen. Skär laxen i små bitar. Blanda laxbitarna med färskpressad citronsaft och nymald svartpeppar från kvarn. Forma fyra biffar som placeras direkt på tallrikar.
  2. Blanda såsen av crème fraiche och senap. Några droppar tabasco sätter extra fart (men är valfritt). Eventuellt kan det behövas lite salt. Ringla såsen runt tartarerna.
  3. Hacka gul lök fint och lägg vid sidan. Garnera med avrunnen inlagd kapris.
  4. Servera med nykokt färskpotatis, grön sallad och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.