Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk dipsås med fetaost och yoghurt

 
Skriv ut

En enkel och god dipsås som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 1 liter.
  2. Kör fetaosten, ricottan, olivoljan, vitlöken, citronsaften, cayennepepparen och hälften av yoghurten till en slät puré i mixer eller matberedare. Rör ner resten av yoghurten samt myntan och oreganon.
  3. Häll över dipsåsen i en serveringsskål och lägg på oliver, tomathack och och citronskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.