Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk gryta med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Billig och enkel gryta med influenser från Grekland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enl anvisning på förpackningen.
  2. Fräs köttet i olja. Tillsätt tomatkross, tomatpuré och lök. Späd med vatten och krydda. Koka köttet tills det är mört. Tillsätt socker och ostsås. Red med maizenamjöl och smaka av med salt och peppar. Servera med en sked krossad ananas på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.