Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk potatissallad utan oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jag fick det här receptet av min förra pojkväns mamma för länge sen, har gjort om det lite, plockat bort oliverna som jag inte gillar och lagt till kryddad fetaost och dill istället! Den är verkligen JÄTTEGOD.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen tills den är mjuk, nästan mjölig.
  2. Blanda dressingen med rätt mängd olja och vatten (står på påsen) i en stor skål.
  3. Skär rödlöken och paprikan i smala strimlor och häll i skålen och blanda.
  4. Pressa vitlöken och rör i.
  5. Blanda i dijonsenapen, ta mer än 2 matskedar om du gillar senapsmaken.
  6. Skär potatisen i små tärningar och blanda ner i skålen (den ska vara lite ljummen).
  7. Häll i fetaosten och blanda ordentligt, jag brukar ta hela burken men det är ju en smaksak.
  8. Klipp och strö över dillen.
  9. Jag brukar äta den ljummen till grillad qournfilé Men den är minst lika god när den fått stå i kylen ett tag och dra till sig smakerna ordentligt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.