- Serverar: 4 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jag fick det här receptet av min förra pojkväns mamma för länge sen, har gjort om det lite, plockat bort oliverna som jag inte gillar och lagt till kryddad fetaost och dill istället!
Den är verkligen JÄTTEGOD.
Instruktioner
- Koka potatisen tills den är mjuk, nästan mjölig.
- Blanda dressingen med rätt mängd olja och vatten (står på påsen) i en stor skål.
- Skär rödlöken och paprikan i smala strimlor och häll i skålen och blanda.
- Pressa vitlöken och rör i.
- Blanda i dijonsenapen, ta mer än 2 matskedar om du gillar senapsmaken.
- Skär potatisen i små tärningar och blanda ner i skålen (den ska vara lite ljummen).
- Häll i fetaosten och blanda ordentligt, jag brukar ta hela burken men det är ju en smaksak.
- Klipp och strö över dillen.
- Jag brukar äta den ljummen till grillad qournfilé
Men den är minst lika god när den fått stå i kylen ett tag och dra till sig smakerna ordentligt
Publicerat den
20 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar