Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk sallad med fårost och potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En lite matigare grekisk sallad eftersom det är potatis i den. Servera med tzatziki och ett gott bröd och gärna ett glas Retsina om man gillar det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med skalet på. Skala och skiva den kokta varma potatisen och blanda den med den skivade löken och de skivade tomaterna. Blanda vitvinsvinäger, vatten, herbamaresalt, paprikapulver, de pressade vitlöksklyftorna samt olivoljan och häll sedan dressingen över salladen och låt den sedan stå kallt tills nästa dag.
  2. Garnera inför serveringen med smulad fårost, tomater i bitar, skivad rödlök, skalad gurka i halvmånar, paprikaringar och svarta oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.