Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska hamburgare

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En god variant på hamburgare med lite annan touch.

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman ägget med det rivna brödet och pressa i vitlöksklyftan. Krydda med salt och peppar. Låt svälla 5 min. Tillsätt färsen och forma till 8 små biffar. Stek biffarna i lite olivolja på båda sidor. Dela brödskivorna mitt itu, pensla med lite olivolja och stek dem på båda sidor så de får lite färg. Tzatziki: Riv gurkan och blanda med yoghurt. Pressa i en vitlöksklyfta. Salta och peppra om du vill. Lägg ett salladsblad på fyra av brödhalvorna, lägg 2 biffar på varje. Klicka på tzatziki. Lägg på de sista fyra brödhalvorna som lock. Stick ner en grillpinnen med en cocktailtomat på, i varje burgare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.