Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad biff med avokado- och kokossallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Biffarna blir urgoda ihop med denna enkla, friska sallad. Gör den precis före servering så behåller avokadon sin gröna färg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra biffarna. Låt dem ligga på ett fat.
  2. Dela, kärna ur och klyfta avokadon. Skala, halvera, kärna ur och skiva gurkan. Skölj, halvera och kärna ur chilifrukterna. Strimla dem fint.
  3. Blanda alltsammans. Tillsätt kokos, mynta, salt och limejuice.
  4. Grilla biffen några minuter på varje sida. Låt köttet vila en stund. Skiva det och lägg på salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.