Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad italiensk svärdfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Har aldrig ätit svärdfisk men vill gärna prova detta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj av fiskstekarna och torka dem torra. Lägg dem i en stekpanna. Blanda resten av ingredienserna i en liten skål. Häll det över fisken och marinera i 4 timmar.
  2. Grilla i 5 minuter på varje sida, pensla då och då med marinaden.
  3. Servera gärna med potatis eller potatislåda till fisken. Och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • thoorbear 3 oktober 2008

    Ovanligt med creme fraiche i marinad, speciellt ihop med lime. Blir nästan lite misstänksam, ju... Någon som provat detta?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.