Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kycklinglever med bacon och klyftpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklinglever och bacon tillsammans det är en god smakupplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda kycklinglever med franska örter i en bunke. Ställ kallt, gärna någon timme.
  2. Borsta eller skala och klyfta potatisen. Sprid ut klyftorna i en långpanna. Ringla olivolja över, salta och rör om. Baka klyftorna i mitten av ugnen 25-30 minuter. Rör om efter halva tiden.
  3. Lägg bacon skivorna från ett paket lite omlott på halstret. Fördela kycklinglevern ovanpå ett par cm in från kanterna. Lägg resterande bacon på samma sätt ovanpå levern. Stäng halstret och lägg det på grillen.
  4. Grilla 7-8 minuter på varje sida. Vänd halstret då och då. Låt det vila ett par minuter innan du öppnar halstret och skär upp levern i mindre bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.