Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad majs på persiskt vis

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Saffran, gurkmeja och chilifrukt är vanliga kryddor i persisk matlagning. Så här till grillade majskolvar är det jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

Skär majskolvarna i 3-4 cm breda bitar. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Blanda chili, saffran, gurkmeja, 4 msk olivolja och 2 krm salt i en bunke. Lägg ner majsen och blanda väl. Låt marinera i minst 30 minuter, rör då och då. Grilla majsen runt om tills den fått färg. Strö över lite flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.