Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad ratatouillesallad med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar både till kött, fisk och fågel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tänd grillen. Dela sedan aubergine, zucchini, paprika och lök i stora bitar. Krydda och ringla olivolja över grönsakerna (men salta inte än). Grilla dem på ganska hög värme tills alla grönsaker har en bra färg. Skär sedan ner grönsakerna till mindre bitar. Salta precis när de är klara.
  2. Blanda de grillade grönsakerna med ruccolasallad. Toppa med riven eller hyvlad parmesan, balsamicovinäger och basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.