Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad sommarsallad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Vegetariska rätter med mycket smak är kännetecknande för det indiska köket. Här är en sallad med många färgstarka ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och skär paprikan i stora bitar. Skala löken. Rör ihop tandooripasta och rapsolja. Blanda paprika och lök med blandningen. Grilla paprika och lök i grillpanna eller på grillen ca 5 minuter.
  2. Koka sockerärterna i lättsaltat vatten ca 30 sekunder. Spola med kallt vatten och låt rinna av. Halvera tomaterna. Kärna ur och finhacka chilin. Vispa samman citronsaft, olivolja, chili och ½ dl koriander i en salladsskål. smaka av med salt och peppar.
  3. Vänd ner alla grönsaker i dressingen. Grovhacka jordnötterna och blanda ner dem och 1 dl koriander i salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.