Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade färsbiffar med coleslaw

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Alg+ Marocko är en av Ridderheims nya kryddblandningar. Den innehåller bl a chili, aprikos, paprika och kummin vilket passar mycket bra till coleslaw.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Coleslaw: Strimla vitkålen fint, det går jättelätt med osthyvel. Skala morötterna och fortsätt sedan att göra strimlor med hjälp av potatisskalaren. Strimla purjolöken och sockerärterna fint.
  2. Blanda mini fraiche med vinäger, socker, salt och peppar. Blanda dressingen med de strimlade grönsakerna.
  3. Färsbiffar: Blanda ingredienserna till färsbiffarna och forma färsen till 2 biffar. Grilla eller stek dem 3-4 minuter per sida
  4. Servera biffarna med salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.