Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade pilgrimsmusslor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Skaldjur ska nästan bara nudda grillen. Snabbt och försiktigt är det som gäller. Här i en marinad med olivolja, ingefära, lime, röd spansk peppar och salt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och rensa musslorna. Lägg på en handduk för att torka. Dela musslorna på hälften.
  2. Pensla musslorna med marinaden. Grilla hastigt på mycket het grill. Musslorna ska få färg utan att vara genomstekta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.