Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade revben balistyle

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 12 timmar
Skriv ut

Från Trädgårdstisdag där Tareq Taylor lagar sin variant på den godaste grillade gris han någonsin har ätit.

Ingredienser

Instruktioner

1. Lägg i alla ingredienserna i en stor kastrull. Häll på vatten så det täcker. Koka upp och låt stå på lägsta värmen över natten. 2. Ta upp revbenen (spar buljongen) och kyl ner innan det är dags att ta fram och grilla dem. 3. Servera de nygrillade revbenen på en bädd av nykokt ris och slå över lite av den goda uppvärmda buljongen och garnera med strimlad salladslök, färsk koriander, lime och färska mango. Fantastiskt gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.