Grillade scampi med en underbar fräsch sallad som är en mix av papaya, gurka och blekselleri.
Gudagott som passar till allt grillat.
Instruktioner
- Dressing:
Finskiva knipplökarna och blanda alla ingredienser till dressingen.
- Papayasallad:
Skala, kärna ur och skiva papayan och gurkan.
Skiva bleksellerin och rosta sesamfröna.
Lägg papaya, gurka, selleri, örter och sesamfrön i en rymlig skål. Häll över dressingen och blanda försiktigt.
- Scampi:
Hacka chilifrukten, skala och krossa vitlöksklyftan.
Blanda olja, chili, vitlök och salt i en skål och lägg i scampin.
Låt dem ligga någon minut.
Trä upp räkorna på spett och grilla dem runtom, sammanlagt 3-4 minuter.
- Servera spetten till papayasalladen.
Publicerat den
18 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar