Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade scampi med papayasallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Grillade scampi med en underbar fräsch sallad som är en mix av papaya, gurka och blekselleri. Gudagott som passar till allt grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressing: Finskiva knipplökarna och blanda alla ingredienser till dressingen.
  2. Papayasallad: Skala, kärna ur och skiva papayan och gurkan. Skiva bleksellerin och rosta sesamfröna. Lägg papaya, gurka, selleri, örter och sesamfrön i en rymlig skål. Häll över dressingen och blanda försiktigt.
  3. Scampi: Hacka chilifrukten, skala och krossa vitlöksklyftan. Blanda olja, chili, vitlök och salt i en skål och lägg i scampin. Låt dem ligga någon minut. Trä upp räkorna på spett och grilla dem runtom, sammanlagt 3-4 minuter.
  4. Servera spetten till papayasalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.