Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat kött med mozzarella och grapefrukt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräscht! Den grillade köttbiten serveras med ett täcke av avokado, mozzarella, tomater och grapefrukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala grapefrukten och ta bort det vita och hinnorna. Ta vara på grapesaften och pressa ur de sista dropparna ur grapefruktrenset.
  2. Skala och halvera avokadorna, ta bort kärnorna och tärna dem grovt. Häll hälften av grapefruktjuicen över dem. Skölj och hacka chilin. Skölj tomaterna. Häll bort vätskan från mozzarellan. Skala och finhacka vitlöken.
  3. Värm 2 msk olja i en stekpanna och stek tomaterna, vitlöken och chilin. Tillsätt grapefruktjuice. Ta bort pannan från värmen och tillsätt avokado, mozzarella och grapefruktbitarna. Blanda ihop och krydda efter smak med salt och peppar.
  4. Torka av köttet och pensla med olja, salta och peppra och grilla ca 2 minuter per sida beroende på önskelmål och tjocklek på köttet.
  5. Skär varje bit på mitten eller i 3 delar och lägg upp på varma tallrikar. Tillsätt grönsaker och mozzarella och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.