Fräscht! Den grillade köttbiten serveras med ett täcke av avokado, mozzarella, tomater och grapefrukt.
Instruktioner
- Skala grapefrukten och ta bort det vita och hinnorna. Ta vara på grapesaften och pressa ur de sista dropparna ur grapefruktrenset.
- Skala och halvera avokadorna, ta bort kärnorna och tärna dem grovt. Häll hälften av grapefruktjuicen över dem. Skölj och hacka chilin. Skölj tomaterna. Häll bort vätskan från mozzarellan. Skala och finhacka vitlöken.
- Värm 2 msk olja i en stekpanna och stek tomaterna, vitlöken och chilin. Tillsätt grapefruktjuice. Ta bort pannan från värmen och tillsätt avokado, mozzarella och grapefruktbitarna.
Blanda ihop och krydda efter smak med salt och peppar.
- Torka av köttet och pensla med olja, salta och peppra och grilla ca 2 minuter per sida beroende på önskelmål och tjocklek på köttet.
- Skär varje bit på mitten eller i 3 delar och lägg upp på varma tallrikar. Tillsätt grönsaker och mozzarella och servera.
Publicerat den
28 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar