Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillat lamm med salsa och potatisrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grilla lammet och potatisrullarna, servera dessa tillsammans med salsan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg lammkotletterna i en påse, slå på vitlöksoljan. Låt marinera ca 1 timme.
  2. Koka potatis och palsternackan mjuk i saltat vatten. Låt de sedan rinna av.
  3. Gör ett grovt mos tillsätt smör och mjölk tills moset får fin konsistens, det skall vara lite fastare än vanligt potatismos.
  4. Pensla tunnbröden med lite carambaolja, bred ut moset och rulla ihop.
  5. Skär rullen i ca 3 cm långa bitar, fäst ändarna med tandpetare.
  6. Salsa: Kärna ur tomaterna och hacka dem, hacka löken och blanda detta med några matskedar carambaolja, smaka av med salt och peppar.
  7. Grilla lammet och potatisrullarna, servera dessa tillsammans med salsan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.