Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön currypasta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Hemlagad currypasta som kan förvaras en längre tid i kylskåp(för att undvika missfärgning täck pastan med olja), går även bra att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka de gröna chilifrukterna. Finhacka citrongräs, korianderrot, schalottenlök, vitlök och galangal.
  2. Torrstek alla ingredienser, utom salt och räkpasta. Blanda samtliga ingredienser och stöt massan i mortel. En liten mixer eller matberedare kan användas istället för mortel. Tillsätt i så fall lite olja för att underlätta proceduren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.