Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön potatissallad med ramslöksdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ramslöken med sin vitlökssmakande lökblad blir en god dressing som smaksätter en riktigt grön potatissallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisarna och skär i bitar. Lägg i en ugnsfast form och ringla lite olja över. Rosta i ugnen på 225 grader i 30-40 minuter eller tills de har fått fin yta och är mjuka. Låt svalna något och förflytta sedan till en skål.
  2. Mixa samman ingredienserna till dressingen och häll över potatisen. Rör runt och vänd sedan också ner rucolasallad och skott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.