Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön sallad med sardelldressing och nektaringrillspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den smakrika dressingen passar även bra till grillad fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv salladen i bitar. Skär salladslöken i tunna skivor.
  2. Dressing: Hacka sardeller och den skalade vitlöksklyftan. Blanda samtliga ingredienser till dressingen.
  3. Kärna ur och skär nektariner och paprika i bitar. Skala och skär löken i bitar. Varva frukt och grönsaker på spetten. Pensla spetten med citronoljan.
  4. Grilla på direkt värme tills spetten fått fin färg och blivit lite mjuka, ca 10 minuter.
  5. Toppa salladen med dressingen. Lägg på grillspetten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.