Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Vansinnigt gott! Har gjort succé varje gång vi haft middagsgäster. Går att göra med magrare ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en stor kastrull. Rör ner mjölet. Krossa grönpepparn och bland i.Bena ur kycklingen, dela i bitar och lägg i kastrullen. Rör sedan ner alla övriga ingredienser. Låt alltsammans få ett uppkok. smaka av, tillsätt mer salt och vitpeppar om det behövs . Om du har grillat kycklingen själv så byt ut smöret med skyn och halvera köttbuljongtärningen. Servera med pasta eller varför inte hasselbackspotatis och en grönsallad

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sseheha 5 september 2012

    Blev mycket besviken! Hage höga förväntningar, men denna rätt var absolut inget som någon i familjen tyckte om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.