Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönpepparkyckling

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 timmar
Skriv ut

Detta är absolut ingen smalmat, utan en riktig kaloribomb, men ack vad den är god...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna. Stek dem ordentligt i lite smör i en gryta. Blanda ihop övriga ingredienser i en kastrull och låt dem sjuda i ett par minuter, så att smöret får smälta ordentligt. Häll såsen över kycklingen och låt den stå och dra över natten.
  2. Värm rätten på svag värme i c:a 15 minuter innan serveringen. Servera med jasminris, sallad och ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.