Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grundrecept smuldeg

 
Skriv ut

Den här pajdegen går snabbt och lätt att göra. Den passar utmärkt till pajer med krämiga fyllningar och till frysta pajer.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 175 grader. Blanda alla ingredienser ordentligt. Tryck ut degen jämnt i en pajform, diameter 23 cm. Börja i mitten och arbeta utåt tills degen täcker pajformen botten och sidor. Om man blir för kladdig om händerna kan man svepa in dem i plastfolie eller dofta lite strösocker på dem och sedan fortsätta trycka ut degen. Grädda pajskalet i 10 - 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.