Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta à la France

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Viktväktarvänlig. Ej pointsangivet, beroende på om man vill utnyttja duoval och fria smaksättare.

Ingredienser

Instruktioner

Skär allt kött i mindre bitar. Bryn margarin i en fettsnål panna. Lägg över i en gryta, gärna av gjutjärn. Smaksätt med salt och peppar och smula i buljongtärningen. Lägg i hackad lök, vitlök, timjan, vin och vatten. Låt småkoka under lock ca 40 minuter. Häll av spadet av champinjonerna, strimla sellerin och lägg i grytan. Koka ytterligare 15-20 minuter. Blanda sist ner den färska pastan när några minuter återstår.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monicadanell 6 januari 2010

    Hej kompis middagen avklarad ja den är super god 5 poäng monica kramiz

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.