Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta a la Marocko

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God och festlig gryta.

Ingredienser

Instruktioner

Stek färsen i "kockor". Stek lök. Blanda champinjoner och curry, fräs innan resten av kryddorna hälls i. Rör ner lagerblad och tomatpuré. Häll i hälften av crème fraichen och låt puttra. Hacka och tillsätt 2/3 av paprikan. Sjud under lock. Häll i resten av crème fraichen. Slå på citronsaft. Garnera med paprika. Servera med ris, russin, jordnötter samt banan delade på längden (stekta eller råa).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.