Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med sting

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

hittade inget att göra av min fläskstek så jag gjorde en egen gryta, och den blev överaskande god med sting utan att bli för het.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet. Stek det i smör tillsammans med skivad vitlök, salta och lägg över i en gryta.
  2. Skölj ut stekpannan och häll vattnet från stekpannan i grytan, (ta lite vatten i taget ej säker på mängden). Lägg i gröna bönor och maj, håll grytan småputtrande medan du steker smålökarna hela samt stora bitar av paprika. Lägg över dem i grytan, pudra över mjöl och tillsätt créme fraiche (även här tag en sked i taget tills det blir lagom). Krydda efter smak. Rör om och låt puttra medan ris eller makaroner kokar.
  3. Tips! Jag hade rester av makaroner som jag värmde i en skvätt färdig pastaostsås och smulade i valnötter vid serveringen. blev jättegott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.