Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschvariant à la Mamma Mia

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Med bacon och rökt paprikapulver blir det härlig, fyllig smak. Serveras med fördel med ryska tillbehören saltgurka, smetana och kanske en liten klick honung.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i mindre bitar, fräs med baconet klippt i bitar i stekgryta. Tillsätt hackad lök, purjo och krossade vitlöksklyftor. Fint tärnade morötter och skuren paprika likaså. Rör om och häll på grädden, lägg i buljongtärningen. Smaksätt med kryddorna. Smaka av för bästa resultat.
  2. Servera med kokt potatis, saltgurka och smetana/gräddfil/yoghurt och kanske en liten klick honung för att väga upp sältan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.