Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Guns kalla paj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Helt underbar kall paj. Den har hängt med många år, och är ändå alltid lika populär varje gång den serveras.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen och låt den vila kallt en halvtimme. Grädda den sen i 225 grader tills den har en lite gyllene färg
  2. Skär skinka, ost och äpple i tärningar. Dela sparrisen i bitar. Blanda creme fraiche, senap och persilja. Blanda samman allt.
  3. Lägg fyllningen i det kalla pajskalet och dekorera med ägg- och tomatklyftor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • amoz 16 november 2010

    Tack för ett supergott recept på paj. Den gillades både av stora och små. Den kommer jag att göra fler gånger. Du får en klar 5:a av mig.

  • Marita 23 april 2015

    Toppengod paj tyckte mina gäster, bugar och bockar för receptet, kommer att göra den fler ggr.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.