Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurkskål med kallrökt lax och pepparot

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Perfekt som mingelförrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan. Skär bort ändarna och skär gurkan i åtta jämnstora ”stubbar”. Gröp ur lite av kärnhuset med kuljärn eller med -toppen på skalaren.
  2. Dela laxen i åtta bitar. Fördela färskosten i gurkskålarna, sedan laxen. Droppa försiktigt lite citronolivolja över laxen och smaka av med svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.