Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gyllene havrebröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Mustigt och gott havrebröd som förgyller vilken frukost och mellanmål som helst. Frys in i skivor och ta fram en och en när du blir sugen. Laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Olja och mjöla en brödform på 1½ liter.
  2. Blanda ihop samtliga ingredienser till degen. Skrapa ner i formen och strö över lite havregryn. Tryck ner i smeten med lätt hand.
  3. Grädda brödet i 45-60 minuter. Ta ut och låt svalna innan du skär upp det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.