Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hälsobröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett gott saftigt bröd som håller länge och som får igång magen....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser i en bunke, rör sedan ihop med sirap och filmjölk. (använd helst en elvisp.)
  2. Ställ in brödet i mitten, med över och undervärme . Efter ca en timma i ugnen flyttas brödet ner till den nedre delen av ugnen .
  3. 175 grader i 1 timme och 30 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • katcha 14 januari 2010

    Hej Popsan. Jag har bakat ditt hälsbröd, Det var lätt och baka och jätte gott. Det ska jag baka många gånger, Hälsningar Katcha

  • Robjoo 5 oktober 2010

    Mycket gott och enkelt bröd att baka...har gjort brödet mååååånga ggr nu. helt klart en femma från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.