Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och chokladkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En mycket god kaka som passar bra med hallonsåsen som det finns ett recept på. (den heter Syrlig hallonsås)

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst. Blanda torringredienserna med en gaffel enskilt. Blanda sedan ner det i den stora bunken. Blanda ihop så att allt är väl blandat. Smält smöret och rör sedan ner det i smeten. Ta frusna hallon och smula ner dem. Vispa tills allt är väl blandat. Nu kan du ta fram en form, smöra och bröa den. Häll i smeten och ställ den i nedersta delen av ugnen. Låt kakan gräddas i ca 30 minuter. Om man vill ha lite garnering uppe på kan man ta några hallon eller lite florsocker att lägga på. Ugnstemp:175 c.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sofica 18 juni 2008

    hej den låter smaskens ska genast prova den! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.