Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonfyllda pannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Tillagning: Börja med pannkakorna. Blanda mjöl, och salt i en hög skål eller tillbringare. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Häll sedan i resten av mjölken. Vispa sist i äggen. Smält ev fetet och rör ner det i smeten. Hetta upp stekpannan. Häll i ett tunt lager smet och sänk värmen. När ytan stelnat och blivit matt är det dags att vända på pannkakan. Hallonfyllning: Halvtina hallonen. Låt keson rinna av i en sil i ca 15 min. Blanda keso, 2/3 av hallonen, apelsinjuice och flrosocker. Lägg en klick fyllning på varje pannkaka och vik i hop till ett paket. Garnenra med hallonen som är kvar och sikta ev över lite florsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.