Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Servera med några hela bär och en klick vispad grädde på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

1. Vispa grädden 2. Mosa bären med en gaffel eller kör i mixer. (spara några till garnering) 3. Häll äggvita och salt i absolut ren skål och vispa styvt. 4. Tillsätt sockret lite i taget och fortsätt att vispa tills smeten blir blank. 5. Vänd ner hallonen och till sist grädden. 6. Häll upp i portionsskålar eller 1 stor skål. 7. Låt stå kallt i 2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.