Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonrabarber med vitchoklad och pistagecréme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den vita krämen är luftig och lätt och passar utmärkt till de underbara rabarberna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp hallonpuré, vatten och socker till en god lag. Lägg rabarbern i en ugnsfast form, slå över lagen och baka rabarbern mjuk i ugn på 150 grader i ca 30 minuter. Låt svalna i lagen.
  2. Choklad och pistagecréme: Smält den vita chokladen. Vispa grädden lätt. Vänd ned chokladen i grädden, blanda väl. Ringla ner pistagepurén och rör lite försiktigt, ställ kallt i 1 timme.
  3. Skär rabarbern i 6 cm längder och fördela i djupa tallrikar med sin lag. Garnera med färska hallon. Skeda upp chokladcrémen och riv fryst rabarber över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.