Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halstrad fisk med vinbärsrisotto

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mycket röda vinbär på busken? Prova att röra ner dem i din risotto! 385 Kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den finhackade löken glansig i smör. Tillsätt ris och rör om i 1 minut. Häll på vinet och låt småkoka tills vinet absorberats av riset. Koka samtidigt upp buljongen och rör ner den, lite i taget, under omrörning tills riset är kokt men har en liten kärna kvar.
  2. Krydda fisken med salt och peppar. Halstra fisken i lite olja i en stekpanna. Blanda under tiden ner röda vinbär, hackad persilja och riven parmesanost i risotton. Servera genast med en god blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.