Smakrik kyckling som serveras med färgglad couscoussallad och krämig bönkräm.
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till marinaden i en stor skål och lägg i kycklingen. Marinera i minst 30 minuter före grillning. Grilla på båda sidor tills kycklingen är genomstekt och låt vila i några minuter innan du skär upp den.
- Under tiden kycklingen marineras.
- Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen.
Lägg paprikorna på grillen (eller på grill i ugnen) vänd då och då och grilla tills de är helt svarta.
- Lägg de grillade paprikorna i en skål och täck över med plastfolie tills de har svalnat något. Dra då av det svarta skalet, dela, ta bort kärnor och skär i bitar.
- Blanda den kokta couscousen med citronsaft, olivolja, tärnad gurka och tomater, skivad salladslök, oliver och de färska örterna. Smaka av med salt och peppar.
- Mixa alla ingredienser till bönkrämen till en slät kräm och smaka av med salt och peppar.
- Servera kycklingen med couscoussalladen och bönkrämen.
Publicerat den
11 maj 2013
Liknande recept
Skriv kommentar