Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötsmousse med persika och jordgubbar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ljuvlig dessert som går turbosnabbt att göra. Om du inte hittar rostade hasselnötter är det bara att rosta dem själv ca 2 minuter i en torr het stekpanna. 181 kalorier per portion 11 g fett 4 g protein 18 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa vaniljvispen ganska lös, tillsätt hasselnötsmassan och vispa till en tjock grädde. Hacka och smält chokladen i vattenbad, låt svalna något.
  2. Vänd in chokladen i hasselnötsblandningen med hjälp av en slickepott. Fyll moussen i små glas. Toppa med bitar av persika, skivade jordgubbar och hackade hasselnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.