Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor med extra gott i

 
  • Serverar: 35-40 portioner
Skriv ut

Dessa kakor är försvinnande goda hemma hos oss. Ett glas mjölk och en kaka är fantastiskt gott tycker vi.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingerdienserna först tills de blir som smulor. Ta nu i sirap,vatten och russin och blanda detta till en deg. Avsluta med att blanda i nötterna och chokladen.
  2. Rulla degen till 2 rullar och låt rullarna vila i kylskåpet i minst 30 minuter.
  3. Värm ugnen till 200 grader.
  4. Skär rullarna i ca 1 cm tjocka skivor som du lägger på bakplåtar klädda med bakplåtspapper..
  5. Sätt in plåten i den 200 grader varma ugnen och sänk till 175 grader efter att du satt in plåten. Stek kakorna i ca 10-15 minuter. Låt kakorna sedan svalna på ett ugnsgaller.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.