Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Havrekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

En traditionell svensk kaka med anor långt tillbaka som är lätt både att göra och tycka om.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Blanda samtliga ingredienser till en jämn massa. Arbeta gärna med händerna. Rulla små bollar och lägg ut på plåt. Platta till varje boll med en gaffel så att dem bildar små cirklar. Grädda mitt i ugnen tills de fått färg, ca 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Glitterfia 17 april 2008

    Jättegoda och lättbakade. Kommer göra dem fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.