Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heddas Graham (lågt GI)

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 timmar
Skriv ut

Detta är ett fantastiskt gott bröd, som mycket enkelt görs i två etapper. Jag har använt dinkelmjöl (dvs. spelt)

Ingredienser

Instruktioner

Allt blandas och jäses 8 timmar (eller över natt) Häll degen i två smorda formar. Ställ in formarna i kall ugn. Sätt ugnsvärmen på 50 grader. Efter 15 min., höj värmen till 175 grader. Bakas i 1 1/2 tim.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.