Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemgjord fuskglasstårta.

 
Skriv ut

När man är lat, men lika gott för det :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta en form med avtagbar kant på, klä den med plastfolie.
  2. Vispa sedan vaniljvispen hårt. Smaksätt den sedan med det man vill ha i: - Blanda i bäret - Krossa Dajmen - Öppna påsen på non-stop
  3. Blanda sedan ner smaksättningen i vaniljvispen och rör runt. Häll smeten i formen och lägg sedan en plastfolie över former, ställ in den i frysen cirka 3-4 timmar. När det är dags för servering, ta fram den en stund innan. Ta bort kanten på formen så är det lättare att ta bort "glasstårtan" ifrån botten. Vänd den upp och ner på ett fat och dra bort plasten. Som dekoration kan man lägga lite av "smaksättningen", enkelt att veta vilken det är om man gjort flera olika :)
  4. En mycket god och enkel hemgjord glass!
  5. Då jag är laktosintolerant så funkar det lika bra att ta den laktosfria vaniljvispen, man får då tänka på att choklad inte alla gånger funkar utan man får hålla sig till frukt och bär som smaksättning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.