Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad leverpastej

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

På danskt sätt

Ingredienser

Instruktioner

Hacka lever, späck, sill, lök och äpple i en köttkvarn Smält smöret tillsätt mjöl och späd med mjölk och låt koka upp. Ta bort den från spisen och låt svalna. Blanda levermassan tillsammans med ägg och salt och peppar, nejlikor och hackad timjan. Lägg massan i en smord form och baka den i vattenbad i ca 1 timme och 15 min på 175 grader. Serveras ljummen med sprödstekt bacon och massor av rostad svamp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.