Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad leverpastej

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Hemlagad leverpastej som du lagar själv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Du behöver också: en matberedare
  2. Värm ugnen till 175°.
  3. Kör lever, lök och ansjovis till en jämn smet i matberedare.
  4. Knäck ner äggen och tillsätt grädde, mjöl, salt och kryddor. Kör så att allt blandas väl.
  5. Häll smeten i en smord ugnssäker form. Grädda ca 1 timme eller till innertemperatur 70°

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.