Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad müsli

 
Skriv ut

Citron- och honungsrostade nötter med fikon- och bärsallad är nyttiga tillbehör till müslin (finns bland mina recept). Förenkla till vardags genom att blanda rostad müsli med nötter, kokosflingor, russin och torkad frukt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Servera med honungs- och citronrostade nötter, se bland mina recept samt sallad med fikon, bär och honungssås, se bland mina recept.
  2. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda grynen i en skål med äppeljuice och olja. Bred ut grynen på en bakpappersklädd plåt. Rosta mitt i ugnen ca 30 minuter, rör om 3-5 gånger under tiden. Låt kallna.
  3. Förvara i lufttät burk med lock. Servera till yoghurt och tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.