Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad pesto

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

För nötallergiker som tål mandel (vilket ju inte är en nöt).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandel (oskalad), vitlök, basilika, ost och hälften av oljan i lämpligt kärl och mixa med stavmixer. Fyll på med olja till den konsistens du föredrar. Provsmaka och salta efter behag.
  2. Kan även mixas i matberedare, men jag tycker det bara fastnar på kanterna när det handlar om så pass små mängder.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.