Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het böngryta!

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

När grönsaker smakar så här bra behövs inget kött!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort kärnor och mellanväggar från chilin. Finhacka chili, rödlök och vitlök. Skiva champinjonerna i cm-tjocka skivor och hacka paprikan i 2 cm stora bitar.
  2. Fräs paprika, chili, rödlök, champinjoner, vitlök och chilipulver i 3 min. Slå på krossade tomater, buljongtärning och låt småputtra i 10 min.
  3. Skölj av bönorna och låt bönorna och majsen rinna av i en sil. Slå i bönorna och majsen i grytan och låt koka ytterligare 5 min. Smaka av med ev. mer buljong eller salt. Red av och servera med en klick crème fraiche och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.